Kijkje in de klas

Benieuwd wat we zoals doen op de Springplank
Springnieuws week 7

Beste ouders en verzorgers,

In de bijlage vindt u het Springnieuws met daarin informatie vanuit Michael en vanuit de groepen.

Wij wensen jullie veel leesplezier en een hele fijne vakantie.

Vriendelijke groet,

Team en kinderen OBS de Springplank

Springnieuws week 7
Springnieuws 5

Berste ouders/verzorgers,

Bij deze voor u Springnieuws 5.

Springnieuws 5
Springnieuws 4

Beste ouders/verzorgers,

Een nieuwe springnieuws met informatie over de leerlingenraad en het strategisch beleidsplan.

Springnieuws 4
Lampionnententoonstelling

Het was weer een geslaagde tentoonstelling met mooie lampions en veel bezoekers.

lampionnen tentoonstelling

Beste ouders/verzorgers,

In nieuwsbrief nummer 3, informatie over belangrijke data, buurtgezinnen, de weggeefkast en de verkeersweek. Ook staan er in de bijlage 2 activiteiten voor kinderen. Ik wens u een hele fijne herfstvakantie en tot de 30e oktober!

Springnieuws 3

Beste ouders/verzorgers,

Bij deze een 2e (korte) nieuwsbrief met daarin een verzoek om iets aan het zwerfaval te doen en de week van de verkeerveiligheid.

Springnieuws 2
Hulp schoolfoto's

Beste Ouders/verzorgers,

We hebben inmiddels voldoende aanmelding voor hulp op de 26e. Dank jullie wel voor het meedenken. Marsika, Monique en Manon, we zien jullie de 26e op school. Top !!

Schoolfotograaf

Ouders/verzorgers,

Op dinsdag 26 september komt de schoolfotograaf! Judith de Vries uit Siddeburen zal foto's maken van alle kinderen, broertjes/zusjes en groepen.

Ook de broertjes en zusjes die (nog) niet op school zitten zijn uitgenodigd voor het maken van een foto. Deze foto's zullen worden gemaakt tussen 8.30 uur en 9.00 uur. U kunt zich hiervoor t/m 22 september inschrijven. De inschrijflijst hangt op het raam bij de directie.

We zijn nog op zoek naar twee hulpouders voor de fotodag. Het gaat om kinderen naar de fotograaf brengen, snoetjes poetsen, veters strikken, etc. Hulp is van harte welkom! Heeft u zin om te helpen op 26 september (of een deel van de dag)? U mag zich aanmelden bij Michäel via directie.springplank@opron.nl

Alvast bedankt!

Springnieuws

Een eerste Springnieuws :-)