Kijkje in de klas

Benieuwd wat we zoals doen op de Springplank
Hulp schoolfoto's

Beste Ouders/verzorgers,


We hebben inmiddels voldoende aanmelding voor hulp op de 26e. Dank jullie wel voor het meedenken. Marsika, Monique en Manon, we zien jullie de 26e op school. Top !!

Schoolfotograaf

Ouders/verzorgers,


Op dinsdag 26 september komt de schoolfotograaf! Judith de Vries uit Siddeburen zal foto's maken van alle kinderen, broertjes/zusjes en groepen.  

Ook de broertjes en zusjes die (nog) niet op school zitten zijn uitgenodigd voor het maken van een foto. Deze foto's zullen worden gemaakt tussen 8.30 uur en 9.00 uur. U kunt zich hiervoor t/m 22 september inschrijven. De inschrijflijst hangt op het raam bij de directie.

 We zijn nog op zoek naar twee hulpouders voor de fotodag. Het gaat om kinderen naar de fotograaf brengen, snoetjes poetsen, veters strikken, etc. Hulp is van harte welkom! Heeft u zin om te helpen op 26 september (of een deel van de dag)? U mag zich aanmelden bij Michäel via directie.springplank@opron.nl 


Alvast bedankt!

Springnieuws

Een eerste Springnieuws :-)

Springnieuws 1
Springplank 21

Beste ouders en verzorgers,

In de bijlage vindt u het laatste Springnieuws van dit schooljaar. Wij wensen u veel leesplezier en een heel fijn weekend!

Vriendelijke groeten,

Kinderen en team OBS de Springplank


Springnieuws 21